Bedre bredbåndsforbindelser

Nu gennemføres installationen af bedre bredbåndsghastigheder

31. oktober 2018

marts 2018  nu gennemføres installationen af bedre bredbåndsghastigheder til de husstande der har tilmeldt sig.

januar 2018

Så sker der noget omkring bedre bredbånd i Spodsbjerg . Den nye forstærker er sat. Så mangler der strøm og en lyslederforbindelse.

Bredbaand

2017

Først og fremmest tak til Ib Kieler for at tage kontakt til os. Vi sætter stor pris på de lokale ildsjæle der gør projekter som dette mulige.

Vi vil gerne gøre en indsats for at skaffe gode bredbåndsforbindelser til alle danskere, uanset om de bor i store byer eller områder, hvor der er færre huse og længere til nærmeste større by. 

En fremskudt central er skræddersyet til områder, hvor andre teleselskaber ikke har udvist interesse i at opgradere nettet. Grundlæggende har YouSee mulighed for at levere hurtigt bredbånd, hvis denne ene betingelse er opfyldt:

Mindst 50 husstande/kunder giver tilsagn om køb af bredbånd fra YouSee.

Standardpriser, vilkår og almindelig binding er gældende ligesom i resten af landet. 

YouSee vil have mulighed for at levere hastigheder på mellem 30 - 100 mbit/s download (indenfor 500 m. af mikro-central). Båndbredden til de enkelte adresser afhænger af, hvor det er muligt at placere teknikskabet med mikro-centralen i lokalområdet. 

Gå ind på www.tilmeld.dk/spodsbjergbredbaand, hvor i kan melde jeres interesse. Husk, der er ingen binding, men vi vil selvfølgelig gerne have mulighed for at kontakte jer når centralen er klar, så vi kan tilbyde jer nogle yderst forbedrede muligheder.

  • Tom Bongaarts, Account Manager, Regional Sales

 __________________________________________________________

2016

Lokalrådets arbejde for bedre bredbåndsdækning på Midlangeland LÆS FOLDER HER >>>

 

SIDSTE NYT 2017 ! Lokalrådet har på sit møde i Maj besluttet, ikke at arbejde med en fornyet ansøgning om en del af den for 2017 fremsatte pulje på 40 mio.kroner som Energistyrelsen har fremsat.

I stedet vil Lokalrådet afvente det møde / seninar Langeland kommune har stillet i udsigt til afholdelse i efteråret 2017. Hvor mulige udbydere og entreprenører skulle deltage.

Vores "projekt" fra 2016, fik skriftligt tilsagn fra ca. 25% af lokalområdets beboere på Langeland Midt. Ganske pænt, men vi finder det ikke tilstrækkeligt til, at gå videre i indeværende års kamp for andel i de 40 mio.kroner Bredbåndspuljen består af. Der skal andre løsninger til, for at tilgodese største parter af husstande på Langeland Midt. Dels ligger husstandene for spredte, dels kræver det en større interesse og total opbakning fra områdets beboere.

LÆS MERE HER>>>